Nu hälsar vi vår nya marintekniker Ida välkommen till företag.
Ida kommer att vara en bra resurs och tillgång för företaget och hjälpa till i vår strävan att växa och leverera arbeten i toppklass till våra kunder.

Hannerstams helhetskoncept

lanseras stort inom kort

Under vintersäsongen 2023/2024 har vi haft 3 båtar och 6 utombordare på test för Hannerstams helhetskoncept.

Detta har varit en lyckad satsning och kommer rullas ut som erbjudande till alla båtägare i Stockholm med omnejd. I stora drag går det ut på att du lämnar över nyckel och ansvaret för din båt till oss över vintern. Allt till ett fast pris. Mer info kommer men tveka inte att höra av er om ni vill få förhandsinformation.

Nu när säsongen går mot sitt slut är det hög tid att fundera över arbeten som ska göras med båten på land. Kom ihåg att serva och vinterkonservera era båtar innan det blir frysgrader. Vi är självklart behjälpliga med detta.

Behöver ni hjälp så tveka inte att höra av er via formuläret här intill eller ring 073-5198983.

Är det något annat som ni behöver få gjort på era båtar nu när de står på land så tveka inte att redan nu höra av er så vi kan planera in vintern och vårens arbeten redan nu, innan vi hinner bli fullbokade.

 Vi erbjuder ett heltäckande utbud av service och tjänster för båtar. 

Nu kan vi erbjuda basservice även till bilar. Prisex Volvo V70 ca 2995 kr inkulsive oljebyte, byteoljefilter samt luftfilter.

Hör av dig via formuläret för offert och tidsbokning.