krympplast

Erbjudande på Krympplastning av Båtar hos Hannerstam Marinservice


Säkra din båt inför vintern med vårt exklusiva erbjudande på krympplastning hos Hannerstam Marinservice. För en begränsad tid erbjuder vi professionell krympplastning till ett fantastiskt pris.


Specialerbjudande: Krympplastning från endast 3990 kr!

Erbjudandet inkluderar:


  • Högkvalitativ Krympplast: Vi använder endast den bästa krympplasten för att ge din båt maximalt skydd mot vinterväder. Krympplasten är robust och tålig, vilket säkerställer att din båt är skyddad mot alla typer av väderförhållanden, från snö och is till regn och vind.
  • Professionell Installation: Våra erfarna tekniker säkerställer att krympplasten appliceras korrekt för att hålla din båt säker och torr. Med vår expertis garanterar vi en tät och säker inpackning som håller hela vintern.
  • Skräddarsydd Passform: Vi anpassar krympplasten efter din båts specifika storlek och form för optimalt skydd. Oavsett om du har en liten segelbåt eller en stor motorbåt, ser vi till att plasten sitter perfekt.
  • Fullständig Täckning: Vår krympplastning skyddar hela din båt, inklusive däck och skrov, mot snö, regn och is. Detta säkerställer att inga delar av din båt lämnas utsatta för skadliga väderförhållanden.
  • Miljömedvetna Metoder: Vi ser till att installationen sker på ett miljövänligt sätt, och vi tar hand om allt avfall. Genom att använda miljövänliga metoder minskar vi vår påverkan på naturen och bidrar till en hållbar framtid.


Varför Välja Krympplastning?


  • Skydd mot Elementen: Krympplast ger ett överlägset skydd mot hårt vinterväder, inklusive snö, is och fukt. En väl täckt båt minskar risken för skador som kan orsakas av väderförhållanden.
  • Förläng Båtens Livslängd: En väl skyddad båt håller längre och kräver mindre underhåll. Genom att skydda din båt under vintern kan du förlänga dess livslängd och undvika kostsamma reparationer.
  • Minska Underhållskostnader: Genom att skydda din båt med krympplast kan du undvika kostsamma reparationer orsakade av väderskador. En skyddad båt betyder färre skador och mindre underhåll, vilket sparar pengar i det långa loppet.


Boka Din Krympplastning Idag!


Ta del av vårt specialerbjudande och skydda din båt inför vintern. Kontakta Hannerstam Marinservice nu för att boka din krympplastning och säkerställa att din båt är i bästa möjliga skick när vårsäsongen börjar. Våra professionella tjänster ger dig trygghet och sinnesro, så att du kan fokusera på att njuta av din båt under den varma säsongen.


Erbjudandet gäller först till kvarn. Begränsat antal platser!


Besök vår hemsida eller ring oss på [telefonnummer] för mer information och bokning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skydda din båt och förbereda den för vintern.

Säkerställ din båts skydd med Hannerstam Marinservice – din expert på krympplastning och båtservice i Storstockholm!