Service av Inombordsmotorer hos Hannerstam Marinservice – Förbättra Prestanda och Säkerställ Lång Livslängd på Din Båt


Att hålla din inombordsmotor i optimalt skick är avgörande för både prestanda och säkerhet på vattnet. Hannerstam Marinservice erbjuder omfattande servicepaket för inombordsmotorer, med specialiserade tjänster för både bensin- och dieselmotorer. Med vår expertis och erfarenhet inom motorservice kan du vara säker på att din båt får den bästa möjliga vården.


Varför är Regelbunden Service Viktig?


1. Optimal Prestanda: En väl underhållen inombordsmotor säkerställer att din båt

presterar på topp, vilket innebär smidigare segling och bättre bränsleeffektivitet.


2. Förlängd Livslängd: Regelbunden service hjälper till att förhindra slitage och identifierar

problem innan de blir allvarliga, vilket förlänger motorens livslängd och sparar pengar på

lång sikt.


3. Säkerhet: En välservad motor minskar risken för haverier och andra problem, vilket bidrar till ökad säkerhet på vattnet.


4. Bränsleeffektivitet: Genom att hålla din motor i bästa skick kan du förbättra bränsleeffektiviteten, vilket är bra för både miljön och din plånbok.


Varför Välja Hannerstam Marinservice för Service av Din Inombordsmotor?


1. Expertis inom Bensin- och Dieselmotorer: Våra tekniker har omfattande erfarenhet av både bensin- och dieselmotorer. Vi förstår de specifika behoven och kraven för varje typ av motor och säkerställer att din motor får den specialiserade vård den behöver.


2. Kvalitetsprodukter och Reservdelar: Vi använder endast högkvalitativa produkter och originalreservdelar för att garantera långvariga och pålitliga reparationer.


3. Omfattande Tjänster: Vi erbjuder en fullständig genomgång av din motor, inklusive oljebyte, filterbyte, inspektion av bränslesystem, kylsystemservice och mycket mer. Varje del av din motor får den uppmärksamhet den förtjänar.


4. Skräddarsydda Servicepaket: Våra servicepaket är anpassade efter dina specifika behov och användningsmönster. Oavsett om du behöver en årlig genomgång eller en mer omfattande reparation, har vi en lösning som passar dig.


Våra Tjänster i Detalj


Fullständig Motorservice:

  • Oljebyte och Filterbyte: Vi byter olja och filter för att säkerställa optimal smörjning och motorprestanda.
  • Tändstiftskontroll och Byte: För bensinmotorer kontrollerar och byter vi tändstift för att säkerställa pålitlig start och jämn gång.
  • Inspektion av Bränslesystem: Vi inspekterar och rengör bränslesystemet för att säkerställa jämn bränsleförsörjning och förhindra blockeringar.
  • Kylsystemservice: Vi kontrollerar och servar kylsystemet för att förhindra överhettning och säkerställa optimal funktion.

Avancerad Diagnostik:

  • Kompressionstest: Vi utför kompressionstester för att säkerställa rätt kompression och effektiv motorgång.

Reparation och Underhåll:

  • Reparation av Slitage: Vi reparerar slitage och byter ut slitna delar för att säkerställa optimal funktion.
  • Underhåll och Justeringar: Vi utför nödvändiga justeringar och underhåll för att säkerställa att din motor är i toppskick.


Kundnöjdhet i Fokus


På Hannerstam Marinservice är kundnöjdhet vår högsta prioritet. Vi förstår vikten av att din båt är i bästa möjliga skick, och vi strävar efter att överträffa dina förväntningar med varje tjänst vi erbjuder. Vårt team är dedikerat till att ge dig personlig service och högkvalitativt arbete som du kan lita på.

Kontakta Oss Idag


Är du redo att säkerställa att din inombordsmotor presterar på topp? Kontakta Hannerstam Marinservice idag för att boka din motorservice. Vi erbjuder flexibla lösningar som passar dina behov och scheman.

Ring oss på 073-5198983 eller skicka ett e-postmeddelande till info@hannerstam-marinservice.se för att diskutera dina behov och boka din service. Besök även vår hemsida för mer information: www.hannerstam-marinservice.se. Låt oss hjälpa dig att hålla din motor i toppskick och redo för alla dina framtida äventyr på vattnet.