Service av Utombordare hos Hannerstam Marinservice –

Förläng Livslängden och Förbättra Prestandan på Din Båt


Att hålla din utombordsmotor i toppskick är avgörande för att säkerställa optimal prestanda och lång livslängd. Oavsett om du har en 2-takts eller 4-takts motor, erbjuder Hannerstam Marinservice omfattande servicepaket som täcker alla dina behov. Med vår expertis och erfarenhet inom båtmotorservice kan du vara säker på att din motor får den bästa möjliga vården.


Varför är Regelbunden Service Viktig?


1. Optimal Prestanda: En väl underhållen motor presterar bättre, vilket innebär

att din båt går snabbare och mer effektivt. Detta är särskilt viktigt för att säkerställa

en smidig och njutbar båttur.


2. Längre Livslängd: Regelbunden service och underhåll förlänger livslängden på

din motor genom att förhindra slitage och identifiera problem innan de blir allvarliga.

Detta sparar dig pengar på lång sikt genom att undvika dyra reparationer eller utbyten.


3. Bränsleeffektivitet: En väljusterad motor använder mindre bränsle, vilket är bra både för miljön och din plånbok. Regelbunden service säkerställer att din motor är justerad och fungerar så effektivt som möjligt.


4. Säkerhet: En motor som är i gott skick är säkrare att använda. Regelbundna kontroller och underhåll minskar risken för haverier och andra problem som kan uppstå till sjöss.


Varför Välja Hannerstam Marinservice för Service av Din Utombordare?


1. Expertis inom 2-takts och 4-takts Motorer: Vårt team av kvalificerade tekniker har omfattande erfarenhet av både 2-takts och 4-takts motorer. Vi är välutbildade i de specifika behoven och kraven för varje typ av motor, vilket säkerställer att din motor får den specialiserade vård den behöver.


2. Kvalitetsprodukter och Reservdelar: Vi använder endast högkvalitativa produkter och originalreservdelar i vår service. Detta garanterar att din motor fungerar optimalt och att alla reparationer håller i längden.


3. Omfattande Tjänster: Vår service inkluderar en fullständig genomgång av din motor, inklusive oljebyte, filterbyte, tändstiftskontroll och byte, inspektion av bränslesystem, och mycket mer. Vi ser till att varje del av din motor är i bästa möjliga skick.


4. Skräddarsydda Servicepaket: Vi erbjuder skräddarsydda servicepaket som är anpassade efter dina specifika behov och användningsmönster. Oavsett om du behöver en årlig genomgång eller en mer omfattande reparation, har vi en lösning som passar dig.


Våra Tjänster i Detalj


Fullständig Motorservice:

  • Oljebyte och Filterbyte: Vi byter olja och filter för att säkerställa att din motor smörjs ordentligt och fungerar smidigt.
  • Tändstiftskontroll och Byte: Vi kontrollerar och byter tändstift för att säkerställa att din motor startar lätt och går jämnt.
  • Inspektion av Bränslesystem: Vi inspekterar och rengör bränslesystemet för att förhindra blockeringar och säkerställa en jämn bränsleförsörjning.
  • Kylsystemservice: Vi kontrollerar och servar kylsystemet för att förhindra överhettning och säkerställa optimal funktion.


Avancerad Diagnostik:

  • Kompressionstest: Vi utför kompressionstester för att säkerställa att motorn har rätt kompression och fungerar effektivt.


Reparation och Underhåll:

  • Reparation av Slitage: Vi reparerar slitage och byter ut slitna delar för att säkerställa att motorn fungerar som den ska.
  • Underhåll och Justeringar: Vi utför nödvändiga justeringar och underhåll för att säkerställa att motorn är i toppskick.


Kundnöjdhet i Fokus


På Hannerstam Marinservice är kundnöjdhet vår högsta prioritet. Vi förstår vikten av att din båt är i bästa möjliga skick, och vi strävar efter att överträffa dina förväntningar med varje tjänst vi erbjuder. Vårt team är dedikerat till att ge dig personlig service och högkvalitativt arbete som du kan lita på.


Kontakta Oss Idag


Är du redo att säkerställa att din utombordsmotor presterar på topp? Kontakta Hannerstam Marinservice idag för att boka din motorservice. Vi erbjuder flexibla lösningar som passar dina behov och scheman.


Ring oss på 073-5198983 eller skicka ett e-postmeddelande till info@hannerstam-marinservice.se för att diskutera dina behov och boka din service. Besök även vår hemsida för mer information: www.hannerstam-marinservice.se. Låt oss hjälpa dig att hålla din motor i toppskick och redo för alla dina framtida äventyr på vattnet.