Båtrekond hos Hannerstam Marinservice – För Båtar som Skiner som Nya


Välkommen till Hannerstam Marinservice, där vi erbjuder förstklassig båtrekond för att säkerställa att din båt inte bara ser fantastisk ut, utan också presterar på topp. Som båtägare vet du att regelbundet underhåll och rekonditionering är avgörande för att förlänga livslängden på din båt och bevara dess värde. Med vår expertis inom båtvård och rekonditionering kan du lita på att vi levererar resultat som överträffar dina förväntningar.


Varför Välja Hannerstam Marinservice för Båtrekond?


1. Erfarenhet och Expertis: Med många års erfarenhet inom båtbranschen har vårt team av specialister samlat en omfattande kunskap om olika båttyper och deras specifika behov. Vi är stolta över att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just din båt, oavsett om det handlar om en mindre motorbåt eller en lyxig yacht.


2. Kvalitetsprodukter och -tekniker: Vi använder enbart högkvalitativa produkter och den senaste tekniken inom båtvård för att garantera bästa möjliga resultat. Våra produkter är noggrant utvalda för att vara skonsamma mot båtens ytor samtidigt som de är effektiva nog att avlägsna smuts, oxidation och andra föroreningar.


3. Omfattande Tjänster: Vår båtrekond inkluderar allt från noggrann rengöring och polering till mer avancerade tjänster som gelcoat-restaurering och lackförsegling. Vi erbjuder även invändig rekonditionering, vilket inkluderar rengöring av kabin, textilier och andra ytor för en fullständig återställning av båtens inre miljö.


Våra Tjänster i Detalj


Utvändig Rekonditionering: Vår utvändiga rekond börjar med en grundlig rengöring av skrovet för att avlägsna alger, salt och andra avlagringar. Därefter poleras ytorna för att återställa glans och lyster. Vi applicerar även en skyddande vax- eller lackförsegling som skyddar mot UV-strålning och andra miljöfaktorer, vilket hjälper till att bibehålla båtens nyskick längre.


Invändig Rekonditionering: En ren och fräsch båt invändigt är minst lika viktig som dess yttre skick. Vi erbjuder komplett rengöring av interiören, inklusive golv, textilier, kök och toalett. Vi ser till att alla ytor är fria från mögel, lukt och smuts, vilket skapar en trivsam och hälsosam miljö ombord.


Gelcoat- och Lackrestaurering: Med tiden kan gelcoat och lack bli matt och repig. Vår restaureringstjänst för gelcoat och lack återställer ytorna till deras ursprungliga skick genom en kombination av slipning, polering och försegling. Resultatet är en yta som ser ut som ny och som är skyddad mot framtida slitage.


Motor- och Mekanisk Vård: En välmående motor är hjärtat av en pålitlig båt. Vi erbjuder omfattande motorservice och underhåll för att säkerställa att din båt presterar optimalt. Detta inkluderar kontroll och byte av olja, filter, impellrar och andra viktiga komponenter.


Kundnöjdhet i Fokus

På Hannerstam Marinservice är kundnöjdhet vår högsta prioritet. Vi förstår att varje båtägare har unika behov och preferenser, och vi strävar efter att anpassa våra tjänster därefter. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar genom att leverera en båtrekond som inte bara förbättrar utseendet på din båt, utan också dess prestanda och livslängd.


Kontakta Oss Idag


Är det dags att ge din båt den omsorg och uppmärksamhet den förtjänar?

Kontakta oss på Hannerstam Marinservice idag för att boka din båtrekond. Vårt vänliga och kunniga team står redo att hjälpa dig med alla dina båtvårdsbehov. Låt oss göra din båt skinande ren och redo för nya äventyr på vattnet!


Välj Hannerstam Marinservice för en båtrekond som gör skillnad. Vi ser fram emot att välkomna dig och din båt till vår familj av nöjda kunder.