Hannerstam Marinservice Jourverksamhet

Din Räddare på Vattnet Dygnet Runt

Hannerstam Marinservice erbjuder pålitlig jourverksamhet för alla dina akuta behov till sjöss. Vi förstår att problem kan uppstå när som helst, därför är vi tillgängliga dygnet runt, året om, för att säkerställa din trygghet på vattnet. Våra tjänster inkluderar snabb assistans vid motorhaveri, sjötransporter, och akuta reparationer. Med två båtar till förfogande och ett team av erfarna tekniker, garanterar vi effektiv och säker hjälp var du än befinner dig. Lita på Hannerstam Marinservice för att hålla dig flytande i alla situationer.


Våra Tjänster


Akut Reparation av Båtmotorer: Motorproblem kan vara frustrerande och potentiellt farliga. Våra tekniker är utbildade för att snabbt identifiera och åtgärda motorproblem, vilket minimerar din stilleståndstid och säkerställer att du snabbt kan återvända till vattnet.


Sjötransporter och Bärgning: Oavsett om du behöver transportera din båt till en annan plats eller om du behöver bärgning vid ett haveri, kan du räkna med vår snabba och pålitliga service. Våra båtar är utrustade med all nödvändig utrustning för att hantera alla typer av sjötransporter och bärgningsuppdrag.


Installation och Underhåll av Marin Utrustning: Regelbundet underhåll och korrekt installation av marin utrustning är avgörande för att säkerställa din båtens prestanda och säkerhet. Våra tekniker har erfarenhet av att arbeta med alla typer av marin utrustning och kan ge råd om de bästa lösningarna för din båt.


Varför Välja Hannerstam Marinservice?


24/7 Tillgänglighet: Vi är alltid redo att hjälpa dig, oavsett tid på dygnet. Vår jourverksamhet innebär att du kan känna dig trygg med att vi är där för dig när du behöver oss som mest.


Erfarna Tekniska Team: Vårt team består av erfarna och certifierade tekniker som har omfattande kunskap om alla aspekter av båtreparation och underhåll. Du kan lita på deras expertis för att ge dig den bästa servicen.

Snabb och Effektiv Service: Vi förstår vikten av tid när det gäller problem till sjöss. Därför strävar vi alltid efter att erbjuda snabb och effektiv service för att minimera din nedtid och få dig tillbaka på vattnet så snart som möjligt.


Två Båtar Till Förfogande: Med två fullt utrustade båtar till förfogande kan vi snabbt svara på nödsituationer och ge den hjälp som behövs utan dröjsmål. Detta gör att vi kan erbjuda flexibla lösningar och säkerställa att vi alltid har resurser tillgängliga för att hjälpa dig.


Kundnöjdhet är Vår Prioritet


På Hannerstam Marinservice är kundnöjdhet vår högsta prioritet. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar med varje tjänst vi erbjuder. Vår målsättning är att ge dig en problemfri upplevelse och säkerställa att du alltid kan njuta av din tid på vattnet utan oro.


Priser


För akut jourverksamhet debiterar vi startkostnad på 2000 kr samt 2500 kr per påbörjad timme.

Bilkostnad tillkommer med start 450 kr samt 100 kr per mil tor.

Båtkostnad: start 1500 kr samt 100 kr/sjömil.


Kontaktinformation

För mer information och snabb hjälp, kontakta oss på Hannerstam Marinservice. Vi är din partner för en säker och problemfri båtfärd! Besök vår hemsida eller ring oss direkt för omedelbar assistans. Vår kundtjänst är alltid redo att svara på dina frågor och ge dig den support du behöver. Tveka inte att nå ut till oss – vi är här för att hjälpa dig!

Sammanfattning


Hannerstam Marinservice jourverksamhet är designad för att ge dig trygghet och säkerhet på vattnet. Med dygnet runt tillgänglighet, två båtar till förfogande, och ett erfaret team av tekniker, kan du vara säker på att du får den bästa möjliga servicen när du behöver den mest. Lita på oss för alla dina marina nödsituationer och underhållsbehov – vi är här för att hålla dig flytande.